Mindentudó sminktetováló gép
Mindentudó sminktetováló gép
Formabontó sminktetováló gép
Formabontó sminktetováló gép
Elegáns sminktetováló gép
Elegáns
sminktetováló gép
Klasszikus sminktetováló gép
Klasszikus sminktetováló gép
Praktikus sminktetováló gép
Praktikus sminktetováló gép
Mini sminktetováló gép
Mini
sminktetováló gép
Sminktetováló tûk, tûcsúcsok
Sminktetováló tûk, tûcsúcsok
Sminktetováló pigmentek
Sminktetováló pigmentek
Bõrfelület érzéstelenítõ
Bõrfelület érzéstelenítõk
Sminktetoválás kiegészítõ termékek
Kiegészítõ termékek, utókezelõk

Változás!!! Megszűnik fix nyitva tartásunk, mivel vevőink nagy része internetes megrendeléssel vagy telefonon rendel tőlünk GLS futárszolgálattal, ezért a jövőben azok a vevőink, akik az üzletben vásároltak nálunk, vásárlási szándékukat előre egyeztetve a 0670/316-6211-es számon továbbra is megtehetik!!! Minden vevőnkhöz próbálunk igazodni és a számára megfelelő időpontban szolgáljuk ki. A netes megrendelések zavartalanul folytatódnak, akik eddig az üzlet vonalas számán adták le a megrendelésüket, azok a jövőben a fenti 0670/316-6211-es számon továbbra is leadhatják rendeléseiket.

Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció

Kedves Kolléganők!

Egyedülálló lehetőség új tanfolyam akciónk keretében: aki elvégzi nálunk, a Purebeau Akadémián a 3+1 napos alapképzést, annak automatikusan megtanítjuk a mikroblading (japán) szálazási technikát is, természetesen plusz költség nélkül. (Ezzel 90.000 Ft+Áfa-t takaríthattok meg.) Egyedül annyi a feladat, hogy plusz két szemöldök modellt kell hozni. Minden további részletért keressetek minket bizalommal 061/220-0056-os központi számunkon vagy vezető oktatónkat Köves Katalint, a 0670/316-6211-es számon.

Állandó akciók:

Sminktetováló pigment vásárlási akció!

A nagy érdeklõdésre való tekintettel továbbra is folytatjuk pigment akciónkat, melynek keretében, ha 20 db 3 ml-es pigmentet vásárolnak, ingyenes színelmélet oktatást tartunk Önöknek. A 3 ml-es pigmentek listaára nettó 4.410,- Ft/db, így összesen 88.200 Ft + ÁFA-ért nem csak 20 db - mindenki maga által kiválasztott - pigmenttel lesz gazdagabb, hanem értékes színelméleti tudással is!

Sminktetováló gép tesztelési lehetõség!

Azok, akik még nem próbálták a Purebeau professzionális sminktetováló gépeit, de érdeklõdnek és az esetleges vásárláshoz a személyes meggyõzõdés hiányzik: ajánljuk a hozott modellen való tesztelés lehetõségét.

Akár szemhéjat, akár szájkontúrt vagy szemöldököt készítünk, egységesen 20.000,- Ft+Áfa áron kipróbálhatják élõben a gépeinket, sõt vásárlás esetén ezt az összeget beszámítjuk a vételárba.

Ingyenes, személyre szabott bemutató!

  • Ahol kipróbálhatja a tetováló gépeket, tájékozódhat technikai adataikról
  • Bemutatjuk Önnek, hogyan dolgozunk mi, megismerheti fájdalomcsillapítóink hatásmechanizmusát, pigmentjeink minõségét, illetve színtelítettségét
  • Kérdéseire válaszolunk, tapasztalatot cserélünk, hiszen a különbözõ cégek által kínált sminktetováló termékek dömpingjében nehéz kiválasztani az Önnek legmegfelelõbbet
Jelentkezni lehet a 0670/316-6211-es számon Köves Katalin diplomás szakoktató, sminktetováló trénernél, illetve üzletünk recepcióján a (+36) 1 220-0056-os telefonszámon vagy e-mailben, az info@purebeau.hu címen.

Gépvásárlás részletfizetéssel! *

Amennyiben Ön PUREBEAU Professzionális tetováló gépet vásárolna, de nem áll rendelkezésére a teljes összeg, akkor 50%-tól elviheti a kiválasztott gépet. Az ár másik felét 3 vagy 6 hónap alatt fizetheti ki, természetesen havi törlesztéssel.

* Akció igénybevétel esetén nem választható.

További információkat a részletfizetés kondícióiról a termékek menüpontban vagy erre a linkre kattintva talál.

Tetováló gépeinket valamint a kiegészítõ termékeinket elõzetesen egyeztetett idõpontban ingyenesen kipróbálhatja bemutatótermünkben. Az alap- és továbbképzõ tanfolyamaink folyamatosan indulnak, egyéni oktatással. A pontos részletekrõl a 0670/316-6211-es telefonszámon, Köves Katalinnál érdeklõdhet, illetve jelentkezési szándékát elküldheti az info@purebeau.hu email címre is.

kozmetikai tetováló tanfolyam

Japán hiperrealisztikus Microblading sminktetováló tanfolyam
Japán hiperrealisztikus Microblading szemöldök szálazás tanfolyam
Sminktetováló alaptanfolyam
Sminktetováló alaptanfolyam
Haladó sminktetováló tanfolyam
Haladó
tanfolyam
Színelmélet oktatás
Színelmélet
oktatás
A legújabb trendek a szemöldök sminktetoválás területén
Szemöldök sminktetoválás Trendközelben
Sminktetoválás a Trendmániában
Sminktetoválás a Trendmániában
Sminktetoválás bemutató video
Sminktetoválás bemutató video
Árlista
Árlista, termékösszesítõ
Akciók
Akciók,
kedvezmények
Sminktetoválógép részletfizetési lehetõség
Részletfizetés tetoválógépekre
Értesítés újdonságainkról
Értesítés
újdonságainkról
Elérhetõségek
Elérhetõségek,
térkép

Partnerünk, akit szívesen ajánlunk:

Professzionális gyógynövény kozmetikumok
Oldaltérkép
2005-2020 © Morvai Tamás, MMC honlapkészítés
Sminktetoválás